Saltar ao contido
Sábado, Xullo 12, 2025
Recentes:
  • A Deputación da Coruña reunirá a chefs con Estrelas Michelín e produtores autóctonos no evento ‘Saudade’
  • Biznaga, Youssou N’Dour, Sés, Baiuca e Maika Makovski actuarán nas festas do Apóstolo 2025
  • Moito máis que palabras
  • A morriña non se cura. Convívese con ela
  • CUAC FM: “A radio xera pensamento crítico, comunidade e cultura”
Revista Pincha

1

  • Cultura
  • Gastronomía
  • XENTE PINCHA
  • Revista en papel
    • ONDE ATOPAR PINCHA
  • Guía de Ocio e Compras
  • A Coruña
  • Compostela
CompostelaEntrevistas

Nano, de Unzueta Cerámica: “Levo 40 anos traballando”

2 Maio, 2020 Rios

Nano Unzueta leva 40 anos adicado ao mundo da cerámica. Aínda que comezou con propostas ornamentais, pouco a pouco pasouse a pezas máis utilitarias e agora entre os seus clientes, atópanse moitos hostaleiros e comerciantes.

Nesta 'Entrevista na Corentena' conta como traballa e tamén como puido internacionalizarse grazas ao apoio de Artesanía de Galicia.

https://youtu.be/HILMP-_S41I
  • Lara Santomé, de Mundaya: “Para facer os meus bolsos traballo sempre con música”
  • Fernando Gallego: “Temos todas as posibilidades de xoiaría”

Tamén che pode interesar

Xa está de volta SINTONIZANDO!

4 Novembro, 2019 Rebeca Munín

Sandra de Rego, Amorote: “O meu traballo consiste en sacar as marabillas que ten Galicia e estampalas” 

22 Abril, 2020 Rebeca Munín

Álex Fidalgo, do podcast ‘Lo que tú digas’: “Fago o que sempre quixen, entrevistar á xente dende a miña propia casa”

13 Xaneiro, 2023 Pincha

Pola Gorxa

Picado de amoras
GastronomíaPola gorxa

Picado de amoras

2 Xullo, 2025 Pincha

GUÍA DE OCIO E COMPRAS

Onde comer, tomar algo e mercar

Xosé Regueira aposta por un turismo sustentable para a provincia da Coruña.Foto: Iván Barreiro
EntrevistasGastronomíaTurismo

Xosé Regueira: “O turismo ten que xerar oportunidades e mellores cotas de benestar para as persoas que vivimos aquí”

2 Xullo, 2025 Rebeca Munín

Poñer o foco no turismo como xerador de riqueza e oportunidades no eido local, xestionar os fluxos para que quen

Subscrición

  • Como anunciarse
  • Contacto
  • Newsletter

#SomosPINCHA

  • Quen somos
  • Política de privacidade
Logotipo Revista Pincha

Somos unha revista sobre gastronomía e cultura. #somospincha

Copyright © 2025 Revista Pincha. Todos os dereitos reservados.
Tema: ColorMag por ThemeGrill. Funciona con WordPress.